DATA-OP-ORDE

Bedrijven verzamelen tegenwoordig een indrukwekkende hoeveelheid gegevens (data). Zonder passende maatregelen kunnen bedrijfsprocessen hier op vastlopen. Data kan onvindbaar, onvolledig of verouderd worden. Het is belangrijk de kwaliteit van data te borgen.

HawarIT is al vele jaren betrokken bij beheer en onderhoud van (asset)data. Onze dienstverlening betreft zowel beheer en onderhoud van CAD/GIS omgevingen (voor de IT afdelingen), als ook ondersteuning van de data-afdelingen bij het omzetten, bijwerken en up to date houden van (GEO)grafische datasets. Wij helpen de data-afdelingen ook bij het toezicht op de data-kwaliteit.

 

Beheer Portaal

Het ChaloIS Beheer Portaal is het antwoord op de vraag naar betrouwbare en toegankelijke data. Opdrachtgevers, contractors, gebouwbeheerders, allerhande partijen hebben behoefte aan snel toegankelijke data. Met het ChaloIS beheer portaal is de data op iedere plek online te bereiken.
De data wordt opgeslagen op een (cloud)server en is door meerdere gebruikers gelijktijdig te benaderen. Het portaal is een digitaal archief van alle ingevoerde data en kan alle data reproduceren / exporteren. Ook kunnen via het portaal wijzigingen worden doorgevoerd. De toegang via het portaal is beveiligd om ongewenst gebruik te voorkomen.

 

 

POWERED BY